Slika

  • Govori
  • Više od
  • Tisuću
  • riječi

O nama…

Alter Media je inovativna tvrtka koja pruža sofisticirane usluge audio i video streaminga, posebno usmjerena na suradnju s radijskim i televizijskim postajama. Naša stručnost omogućava nam da pružimo tehničke alate i rješenja potrebna za distribuciju sadržaja do šire publike.

Naš tim se sastoji od stručnjaka iz različitih područja digitalnih medija, svaki specijaliziran za svoje područje. To nam omogućava da pružimo vrhunsku uslugu u svakom segmentu – od snimanja, montaže, animacija, do zvuka i specijaliziranih tehničkih usluga.

Pružamo sveobuhvatne multimedijalne usluge koje uključuju pružanje prilagođenih audio i video reproduktora, kao i integraciju funkcionalnosti poput automatskog praćenja i arhiviranja emitiranih pjesama za radijske postaje. Bez obzira na tehničke zahtjeve, naš tim ima stručnost i iskustvo da pruži rješenje.

Naša snaga leži u našoj sposobnosti da preuzmemo složene projekte i pružimo jedinstvena rješenja. Bilo da se radi o omogućavanju live streama divljih ptica s udaljenih lokacija ili pružanju stručnog snimanja i prijenosa za medicinske prezentacije, naša stručnost je široka i raznolika.

Također smo vješti u produkciji dokumentarnih filmova i pružanju usluga transkripcije i titlovanja za audio i video sadržaje.

Naša misija je omogućiti našim klijentima da dosegnu svoju publiku na najučinkovitiji mogući način, koristeći najnovije tehnologije i inovativna rješenja. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli da izaberete pravo rješenje za vaše potrebe.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala vaše iskustvo. Pravila o kolačićima